Menu Sluiten

Safe-Connect

Safe-Connect biedt een volledige ICT-ontzorging en analyseert, beschermt en onderhoudt uw systemen

We bouwen samen aan een ICT-strategie die u helpt groeien


Hoe kan IT uw bedrijf vooruit helpen?

Dagelijks worden er ontelbare hoeveelheden data verwerkt die voor uw onderneming van onschatbare waarde zijn. Het is cruciaal dat deze data beschermd en bewaakt wordt. Deze data dient ook constant bereikbaar te zijn. Safe-Connect staat voor een ICT-strategie die zekerheid biedt. Deze ontwikkelen onze Cloud-architecten compleet op maat van uw bedrijf, budget en groeiplannen.  

Managed Services

Volledige monitoring van uw IT prestaties of ter ondersteuning van uw interne IT-afdeling.
De keuze is aan u.

Cloud-computing

Migraties naar de Cloud of implementatie van nieuwe Cloud toepassingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

IT Support Center

Safe-Connect biedt u verschillende support plannen die voldoen aan de noden van uw bedrijf. Ons support center staat voor u klaar.

Stap over naar de Cloud op uw eigen tempo

Proactief meedenken zit in onze genen. In de Cloud als Software-as-a-Service? Of leent een hybride oplossing met Infrastructure-as-a-Service zich meer tot uw applicaties? Welke Cloud toepassingen maken uw operationele activiteit gemakkelijker en bovendien ook veiliger? 

Het is belangrijk om steeds deze vragen te blijven stellen. Maar dat hoeft u niet zelf te doen. Onze experts staan voor een volledige ontzorging op vlak van IT en vinden voor u de juiste fit.

Technologie en innovatie

Wij verdiepen ons steeds in de nieuwste technologieën op vlak van Cloud services. Dit zien wij als een persoonlijk engagement. Zo bent u steeds mee met de laatste innovaties die uw IT omgeving efficiënter, sneller en veiliger maken en uw communicatie vergemakkelijkt. Deze constante innovatie zal uw bedrijf op korte én lange termijn een competitief voordeel bieden in de markt. 

Modern Workplace

Wij gaan samen met u voor een modern workplace die teamwork mogelijk en productiever maakt op flexibele en beveiligde manier. Start met een sterke basis en bouw verder met de noden van uw werknemers in het achterhoofd. U vergemakkelijkt niet alleen hun taken, u zorgt daarbij ook voor een aangename werkomgeving waarin uw werknemers goed functioneren en samenwerken.

Optimale veiligheid

Onze expertise ligt vooral bij bedrijven die nood hebben aan een extreem hoog veiligheidsniveau voor hun toepassingen en data. Denk daarbij aan de douane- en financiële sector

Wij bouwen verder aan uw business strategie

ICT-omgeving

Digital teamwork

Waarom voor Safe-Connect kiezen?

Persoonlijke en ervaren aanpak

Wij bouwen al 20 jaar lang een duurzame en persoonlijke relatie uit met onze klanten. Bij ons weet u precies bij wie u waarvoor terecht kan.

Security & compliance

Veiligheid is voor ons topprioriteit. Dit is steeds ons vertrekpunt bij het uitbouwen van uw ICT-strategie. Dit steeds volgens de wettelijke vereisten en regelgeving.

volledige ontzorging

Zo kunnen onze klanten zonder onderbreking werken aan hun core-business. Wij houden ondertussen uw IT-omgeving nauwgezet in de gaten.

transformatie

Uw digitale transformatie wordt tot in de puntjes voorbereid en begeleid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo verliest u nooit aan continuïteit.

op maat

Wij werken steeds op maat. Heeft u al technische profielen in huis? Dan houden wij hier rekening mee in onze service. Wij bieden u precies wat u nodig heeft. Niet meer, niet minder.

transparant

De diensten van Safe-Connect zijn steeds transparant voor de klant. Wij zorgen voor een open en duidelijke rapportering in ‘mensentaal’ zodat u steeds op de hoogte blijft.

Zij vertrouwen op Safe-Connect

Benieuwd naar uw mogelijkheden binnen de Cloud?

Maak een afspraak voor een gratis sessie waarin wij uw opties bekijken.