Menu Sluiten

Microsoft 365

Een geïntegreerde oplossing die de productiviteit van Office 365 combineert met geavanceerde beveiligings- en apparaat-beheermogelijkheden om uw bedrijf optimaal te beschermen.

Safe-Connect Microsoft Azure 365

Office 365

Office 365 is een abonnement bij Microsoft dat u alle office-toepassingen en daarbij horende service ter beschikking stelt. Dit product biedt u een brede waaier aan toepassingen die de productiviteit van uw bedrijf verhogen en teamwork makkelijk maakt.

Deze toepassingen zijn gevestigd in de Cloud en zijn dus op elk moment en overal bereikbaar. Dit biedt een grote toename aan flexibiliteit voor uw personeel. Dat deze toepassing Cloud-based is, brengt ook een hoge veiligheid van uw gegevens met zich mee.

Office 365 is ook beschikbaar binnen een apart pakket.

Verhoogde security

Microsoft 365 biedt uw bedrijf een betere bescherming tegen beveiligingsrisico’s. Met een geavanceerde mogelijkheid tot identity management bepaalt u zelf wie er toegang heeft tot uw zakelijke gegevens. Met een volledig centraal beheer, hoeft u zich nooit zorgen te maken over de naleving hiervan. 

Safe-Connect beveiliging IT

Windows 10

Binnen Microsoft 365 krijgt u de veiligste windows-ervaring ooit. Met Windows 10 bent u beveiligd zonder extra kosten en altijd up-to-date. 

Microsoft 365 of Office 365 in uw bedrijf?

Contacteer ons en wij bekijken welke diensten u nodig hebt.