Menu Sluiten

Strategie & Planning

Digitale strategie

Na een audit uit te voeren en/of je huidige marketingstrategie te evalueren, ontwikkelen we samen een digitale strategie die jou dichter bij je doelgroep brengt en jouw bedrijf online en offline doet groeien.

Inbound strategie

Inbound marketing of pull marketing is vandaag essentieel. Mensen worden overspoeld met reclame en schermen zich alsmaar meer af. Hoe ze dan bereiken? Zorg voor nuttige content die vooral gewild is bij je doelgroep.

Onze trukendoos

Content Creatie

Samen brengen we een treffend verhaal dat jouw doelgroep aanspreekt. Het creƫren van de juiste content voor jouw website die de waarden van je bedrijf reflecteert. Daar gaan we voor.

Web-optimalisatie

We streven - buiten een mooi ogende website - naar een optimale webervaring. Een website waarop bezoekers meteen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Een website die converteert.

Online advertising

Content on fleek? Wij zorgen ervoor dat deze ook tot bij je doelgroep geraakt. Dit is mogelijk met Social media advertising, e-mail marketing als Google Ads. Aanvullend op een goede SEO score. o

Sociale media

Bereik je klanten met nieuwtjes, artikels en promoties die voor interactie zorgen. Waar kan je dit beter dan op sociale media? Zo laat je 'the human face' van jouw bedrijf zien.

Rapportering & data-analyse

Natuurlijk wil je ook weten wat je campagnes je opleveren. We brengen jouw data en KPI's duidelijk in kaart en linken deze terug naar je verschillende campagnes en media.

Jouw bedrijf online laten scoren?

Neem contact op met Jolien voor een vrijblijvend gesprek. Zij bekijkt samen met jou de online mogelijkheden en budgetten voor jouw bedrijf.