Menu Sluiten

Over Safe-Connect

We streven met Safe-Connect naar een langetermijn relatie met onze klanten. Door de waarden van de klant centraal te zetten, bieden wij een zo compleet mogelijke service aan. Deze is steeds afgestemd op de noden van de klant. Zo leveren wij elke klant – al 20 jaar – zijn complete pakket aan IT-services.

Door bij nieuwe klanten op te starten met een audit van hun IT-omgeving, weten we precies wat de klant nodig heeft en wat niet. Met ons hele team werken we hard om een full-service op maat te bieden aan al onze klanten. Zij kunnen met problemen altijd bij ons terecht. Elk probleem wordt dan met de grootste zorg opgelost. Zo beperken wij de onderbreking in hun dienstverlening tot het absolute minimum en kunnen ze zich bezighouden met hun core-business.

Kristof Hardy - Safe-Connect ICT for Professionals

Kristof Hardy

Cloud Architect

Steven De Bock Cats&Dogs bvba

Steven Debock

Support Engineer

Nicky Paenhuysen

Field Engineer

Koen Caerts Cats&Dogs bvba

Koen Caerts

Support & Field Engineer

Aanpak

Pragmatisch & oplossingsgericht

Binnen onze dienstverlening trachten wij steeds de meest passende oplossing voor de klant te bieden. Zo vermijden we onnodige kosten omdat de juiste middelen worden aangereikt.

Elke implementatie gebeurt vlot omdat er op voorhand is nagedacht. In het begin van het traject brengen wij de situatie van de klant in kaart door een audit uit te voeren. We werken een volledig plan uit waarvan "Disaster Recovery" steeds deel uit maakt.

Door deze gerichte planning kunnen we achteraf snel handelen en wordt deze inspanning achteraf steevast omgezet in tijdwinst. Ondanks onze strikte organisatie verzekeren we steeds de nodige flexibiliteit om een volledige service aan te kunnen bieden.

Snel en accuraat

Door voor elke klant "Monitored Services" te voorzien, hebben wij permanent zicht over de gezondheidstoestand van uw IT-omgeving. Op die manier kunnen wij de componenten van uw netwerk vanop een afstand bedienen. Ook staan we steeds voor u klaar om u ter plaatse van dienst te zijn indien nodig. Door onze gerichte voorbereiding en planning kunnen wij steeds snel en accuraat handelen.

Met eenzelfde gedachtegang behandelen wij onze klanten die van onze diensten gebruik maken. Wij ontwikkelen samen met de klant een service contract op maat waardoor dringende prestaties onmiddellijk uitgevoerd kunnen worden.

Transparant

Al meer dan 20 jaar werken wij met onze servicecontracten. Deze methode van werken functioneert optimaal als er een volledige transparantie van elke individuele prestatie is. Zo staan wij steeds voor een open rapportering zodat u precies weet waarvoor u betaalt.

Waar wij niet transparant in zijn is de data van onze klanten. Wij doen er alles aan deze optimaal te bewaren en te beveiligen. Zo kan u op u twee oren slapen wanneer u het woord GDPR hoort. Safe-Connect ziet erop toe dat uw ICT-omgeving volledig compliant is aan de privacywetgeving.