Menu Sluiten

Over Leadbooster

Een team dat boost!

Teamwork is één van de belangrijkste peilers van Leadbooster, afdeling van een groter geheel Cats&Dogs. Ieder zijn eigen specialiteiten die mekaar naadloos aanvullen. Onze vlakke structuur maakt ook dat iedereen op een open manier kan samenwerken en we steeds een second, third, … opinion hebben. Zo gaan we voor het allerbeste resultaat voor onze klanten. 

Oude rotten in het vak... en jong geweld

Mensen met een echte passie voor het vak en met de pijlen gericht op zichtbaar resultaat. Ik denk dat we onszelf zo het best kunnen omschrijven. 

TWINTIG !? jaar geleden – toen de dieren nog spraken in internetland – werd Cats&Dogs opgericht als internetbedrijf. Als webbouwer en software-ontwikkelaar waren we bij één van de eerste. Zo “eerst” dat de domeinnaam ‘catsanddogs.com’ nog niet bezet was. We zouden onszelf niet zijn als we tot op vandaag niet bleven innoveren. Daarom hebben we 3 jaar geleden het roer volledig omgegooid. We kunnen zeggen dat nu we een sterk digital agency (Leadbooster), ERP-softwareontwikkelaar (Naruda) en Cloud-specialist (Safe-Connect) zijn. 

Van webbouwer naar Digital Agency dus. Waarom? Een website bouwen is één. Deze website laten converteren is twee. We zijn ervan overtuigd dat een website een belangrijk onderdeel is van een duidelijk strategisch marketingplan. Een plan dat jouw bedrijf doet groeien. En dat willen wij samen met onze klanten realiseren. 

 

Jolien Bangels

Digitale Marketeer

Bart Wolfs

Zaakvoerder - Strategist