Het leveren van support staat reeds jaar en dag bij Cats&Dogs in het teken om zo weinig mogelijk verplaatsingen te verrichten. Daarom dat wij altijd proberen je eerst te helpen van op afstand. Een tool die wij hiervoor gebruiken is Teamviewer. Deze kleine software is nodig om op uw systeem te plaatsen, zo kan u beslissen wanneer wij uw scherm kunnen overnemen, en dit steeds beveiligd met een wijzigend wachtwoord.

Support Portaal

Cats & Dogs Support
Nog geen toegang op onze support site ? Vraag uw account login gegevens de volgende keer je onze mensen aan de lijn hebt,
of schrijf je hier in...

Support lijn

Nieuw Support Nummer:

+32 11 946 320

Onze Kantooruren:

Ma - Do : 09u-12u en 13u-18u
Vr : 09u-12u en 13u-16u

Klanten met een service contract van het type MB+ en CB+ kunnen ons ook buiten de kantooruren bellen. Gelieve uw klantnummer en/of service contract nummer bij de hand te houden als je ons oproept !

Support Portal

Support Portal

Via onze Support Portal kan je uw service contracten opvolgen. Alle prestaties en tickets worden hier aangeboden en je kan opmerkingen toevoegen aan uw probleem. Verder kan je toegang krijgen op uw offertes, bestellingen en planning. Om toegang te krijgen dien je enkel aan onze medewerkers een account aan te vragen, zij helpen u graag verder.