Menu Sluiten

Microsoft Azure Cloud Engineer op zoek naar een steile leercurve

Toen de rest van de wereld de virtuele IT infrastructuur ontdekte, stonden wij er al middenin. Trendsetter is een veel te chique woord, maar het vat onze historiek wel goed samen. Ervaring en expertise die je bij ons kan opdoen, als je een leercurve zoekt die even steil als de Mont Ventoux is.

Wat ga je doen?

Gebruiksgemak en technologie zijn twee werelden die vechten als kat en hond. Jij zorgt voor onze klanten dat die twee zorgeloos samengaan. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, vullen we de details van je werkpakket in. Je bent alleszins voor het volledige IT-pakket van een klant betrokken. Afwisseling troef: van het creatieve denkwerk, nieuwe oplossingen zoeken en het netwerk uittekenen tot het beantwoorden van alle IT-gerelateerde vragen zodra alles is opgezet.
  • Je wordt betrokken in een brede waaier aan Microsoft Cloud projecten, van Office 365 tot Azure. Afhankelijk van je voorkeur en expertise met meer of minder verantwoordelijkheid
  • Je zet Cloud Infrastructuren op voor klanten en bent daar het eerste aanspreekpunt voor
  • Je staat in voor dagelijkse opvolging, analyseren en oplossen van problemen, ook ad hoc

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een uitstekend leervermogen
  • Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma
  • Aangevuld met een eerste werkervaring in IT
  • Jouw honger naar technologie die het leven van mensen verbetert, lijkt niet te stillen
  • Limburgs dialect verstaan is zeker niet nodig maar als we “gecloud zèè djze altèèt” vertalen, verwachten we op z’n minst dat je glimlacht 

Waarom voor ons kiezen?

Wij geven het maximale van onszelf, als jij dat ook uit jezelf wil halen. Bij Cats&Dogs krijg je de verantwoordelijkheid om je eigen ding te doen en de ruimte om innovatief te zijn bij het opzetten van POC’s of het uitwerken van ideeën. Ondersteund door een hecht team waar je elk moment kan op terugvallen. 
Verder geniet je van een competitief loonpakket, een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen, laptop, smartphone en data abonnement.

Solliciteren

Bezorg ons je CV en motivatiebrief via bart.wolfs@catsanddogs.com.
Bart staat tot je beschikking bij verdere vragen. Hij zorgt voor een confidentiële behandeling van je vragen en kandidatuur.

  • Solliciteren kan tot 31 maart
  • Als het meteen klikt, kan je onmiddellijk in dienst treden
 

Adres: CATS & DOGS – Corda Campus
Kempische Steenweg 303 bus 4 3500 HASSELT

De Corda Campus ligt net buiten Hasselt centrum en is gemakkelijk bereikbaar.