Menu Sluiten

Web-optimalisatie

Je website is je online visitekaartje. Deze geeft bezoekers een beeld van wat ze van je bedrijf kunnen verwachten. Het is daarom belangrijk om je website aantrekkelijk te maken voor de doelgroep die je wil bereiken. Een duidelijke customer journey die je bezoekers naar conversie leiden is een onmisbaar onderdeel van je website. 

Landing pages en CTA's

Binnen deze customer journey vallen natuurlijk ook duidelijke landingspagina’s die je bezoekers je aanbod duidelijk weergeven. Hoe geraken ze dan op die landing page? Via een aantrekkelijke en interessante Call-To-Action natuurlijk!

Responsief en mobiel

Het laatste decennium is het alsmaar belangrijker geworden om online aanwezig te zijn. Mensen worden mobieler en gaan sneller online op zoek naar een oplossing voor hun probleem, of om het in traditionele marketingtermen te zeggen: voor het bevredigen van hun behoeften. Ze komen dus niet meer naar je website voor enkel informatie, maar willen meteen actie ondernemen. Je website dient om deze reden zeer duidelijk te maken welke waarde jouw bedrijf creëert voor haar klanten. En dit in een responsief design voor desktop als mobiel. 

Hapklare content

Duidelijke, transparante en vooral leesbare content zijn voor je nieuwe website een must. Met een constante focus op de eindgebruiker verliezen we zijn user experience nooit uit het oog. De bezoeker moet bij wijze van spreken smoothly door je website vliegen. Elke pagina dient aan te geven wat the next step is. 

Hoe gaan we te werk?

We starten met een autdit van je huidige website. Zijn er verbeteringen mogelijk in UX, content of design? Ontbreekt er bepaalde informatie of is deze gewoon niet vindbaar? We brengen alle min- én pluspunten van je website in kaart. 

Dan gaan we aan de slag en zorgen we voor een duidelijke en consistente layout die je doelgroep aanspreekt. Na het krijgen van jouw feedback gaan we indien nodig aan de slag met de sitestructuur – met aandacht voor de funnels die je bezoekers naar conversie leiden. Samen met jou bespreken we een webstrategie voor het bereiken van de businessdoelen van je bedrijf.